Geplaatst in Geen categorie

Dag lieve Daantje, een kusje van Mama😙

Een Cars rugzakje is het geworden. Reuzestoer, maar geen blik waardig! “Daantje, kijk eens!! Mooie auto! Broem broem”. Onverstoorbaar gaat hij verder met “blokken bouwen”. 

Vanmorgen voor de foto geprobeerd om de rugzak op zijn rug te doen, maar dat is helaas niet gelukt. Normaal op een eerste schooldag of peuterspeelzaaldag altijd een foto van een trots kindje met een nieuw rugzakje op zijn of haar rug. Deze keer een jongetje dat staat te trappelen van ongeduld tot de deur van de garage opengaat en hij de wijde wereld in kan rennen.

Dan maar een foto van een vast gesnoerde Daniël in een autostoeltje met een tas ernaast. 

Vol verwachting rende hij het onbekende tegemoet. “Goedemorgen Daniël, kom jij vandaag bij ons spelen?” Ook de lieve leidsters zijn geen blik waardig. Al dat mooie gekleurde speelgoed, dat is pas mooi! Van gekkigheid rent hij van het ene mooie speeltje naar het andere..geen idee waar hij uit moet kiezen. En mama? Totaal overbodig geworden…Nog even een kusje voor vertrek..” Dag lieve Daantje, een kusje van mama”. Geen reactie..Alleen een losworstelen om snel weer met dat prachtige speelgoed te kunnen gaan spelen.

Moeilijker voor mama dan voor het kindje zelf. Om mijn gedachten te verzetten en om een verdrietige Emily te troosten ben ik maar lekker met Emily en twee van haar vriendinnetjes naar de Schatkids gegaan…even een minifeestje en wat extra aandacht naar een meisje wat veel aandacht heeft moeten inleveren..

Benieuwd hoe Daniël het vanmorgen heeft gehad en hoe het gesprek bij de eetkliniek is gegaan? Wordt vervolgd….

Advertenties

2 gedachten over “Dag lieve Daantje, een kusje van Mama😙

 1. Dat valt nog niet mee!
  Wel verstandig dat je er voor jezelf en je dochter een leuke ochtend van gemaakt hebt.
  Ik hoop dat het de rest van de ochtend ook goed gegaan is.
  Jolanda

  Like

  1. Dank je wel voor je reactie! Ik zal morgen een blog schrijven over hoe de eerste ochtend is verlopen en hoe het gesprek bij de eetkliniek is gegaan. Vandaag ben ik het even op een rijtje aan het zetten in mijn hoofd…om er morgen er weer fris tegenaan te kunnen gaan!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s