Geplaatst in autisme, DeschatkidsVeenendaal, Ergotherapie, hetverhaalvanDaan, Kind en autisme, ontwikkelingsachterstand, taalontwikkelingsachterstand

Hieperdepiep HOERA!!!

🐛🐛 Het verhaal van Daan 🐛🐛

Slingers, ballonnen, kadootjes en taartjes…Wat was het dinsdag een fijn feest hier! Mijn zus Emmy was jarig. Ze werd 5 jaar! Allebei mijn opa’s en oma’s waren er, dat was zó fijn! Ik weet dan nooit zo goed naar wie ik toe moet gaan…ik loop dan van de één naar de ander, zó gelukkig ben ik.

Vandaag vierde Emmy haar feestje voor haar vriendinnetjes. Ik mocht ook komen, lief he?! We zijn naar Kinderspeelparadijs De Schatkids geweest. De vorige keer durfde ik nog niet te klimmen, maar vandaag ben ik zelf naar boven geklommen. Als jullie goed naar het filmpje kijken, zien jullie dat ik niet meer naar beneden durf.

De glijbaan vind ik nog wél erg eng. Brrr…papa nam mij zomaar mee, van die grote blauwe glijbaan af. Zagen jullie mijn gezicht? Ik moest er een klein beetje van huilen. Misschien durf ik het de volgende keer wat beter. Ik durf namelijk steeds meer! Dat leer ik allemaal bij de ergotherapeut. Misschien leert zij mij ook nog wel om van een grote glijbaan af te durven gaan.

Ik ben trouwens wéér drie dagen ziek geweest deze week, maar ik bleef gelukkig wél goed eten! Papa en mama waren helemaal blij, die waren even bang dat ik wéér zou stoppen met eten en drinken.

💑

Oh ja, over papa en mama gesproken; ze zijn weg! Zomaar, helemaal weg! Niet leuk hoor! Wie moet ik nou plagen vannacht? En met wie moet ik nu lekker knuffelen als ik bang ben? Niks aan! Ze willen even een nachtje slapen en pas wakker worden als ze uitgerust zijn. Even samen uit eten, praten en wandelen..saai hoor! Ik weet zeker dat mama zo weer terug is. Ze kan helemaal niet zonder ons..haha…

👩

Ik ga gauw eten, mijn lieve grote zus heeft mijn eten klaargemaakt. Zij zorgt zó goed voor mij..ze lijkt wel een mama!

(P.s Hebben jullie mijn wandelavontuur trouwens al gelezen deze week? Lees hier anders maar eens; https://www.terdege.nl/artikelen/een-geweldig-idee)

Kusje van Daan

🐛🐛Het verhaal van Daan 🐛🐛

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s