Geplaatst in autisme, eetproblemen bij autisme, Eetstoornis, hetverhaalvanDaan, Kind en autisme, ontwikkelingsachterstand, ontwikkelingsniveau, Overprikkeling, Slaapproblemen, taalontwikkelingsachterstand, TOS

Onverwachts

Goedemiddag lieve mensen,

Even een kort berichtje vanaf Camping de Hofstee in Nunspeet. Ik ben onverwachts, een weekje met Mama, Emily en mijn grote broer op vakantie, in het vakantiehuisje van mijn opa en oma.

Het is hier heel erg leuk! Wel erg warm..pfff. Ik kan niet zo goed tegen de warmte en tegen de felle zon in mijn ogen, dus ik blijf het liefst de hele dag in de schaduw of binnen. Een zonnebril of pet vind ik nog erg eng, dus die zet ik niet op! Niet erg hoor, ik heb al heel veel mooie kleurplaten en knutselwerkjes gemaakt. Ik vermaak me hier wel😊

Ik ben dinsdag naar de Eibertjesmarkt geweest, maar dat was niet zo’n succes. Dat werd een bliksembezoekje.

Ik moest zelf lopen, want de buggy paste niet in mama’s kleine autootje. Dat was dus niet handig, want dan kan ik mij niet afsluiten voor alles om mij heen. Als het mij teveel wordt, kom ik altijd tot rust door naar de grond te kijken en mijn handen op mijn oren te doen. Dat gaat natuurlijk niet als ik zelf moet lopen 🤔 Alle prikkels kwamen hard binnen..pfff. Mij te druk, zo’n markt. Al die geluiden, mensen, geuren, kleuren, warmte en dan ook nog eens zere ogen, door het felle licht van de zon…ik wilde na tien minuten weer weg. Ik ben thuis meteen in het bed van mama gedoken en heb vier uur liggen slapen. Heerlijk! Maar niet zo handig, want ’s avonds kon ik pas héél laat slapen. Ik ben wel tot half twaalf wakker gebleven. Mama vond het niet erg hoor! Ze vond het juist heel gezellig, ik heb zó mooi zitten zingen voor haar!

Nog even over de buggy; dinsdag komt er een mijnheer bij mij thuis. Hij gaat kijken welke buggy het beste bij mij past. Ik krijg namelijk een grotere buggy, de mijne is te klein geworden en in de winkel bestaan geen grotere buggy’s. Die mijnheer gaat heel hard zijn best doen en proberen of ik de buggy, voordat wij naar Frankrijk gaan, al kan krijgen. Misschien kan ik dan tóch mee, als mijn papa en mama, mooie stadjes gaan bezoeken. Ik hoorde dat er zelfs een luifeltje op zo’n buggy zit, speciaal voor kindjes die even tot rust willen komen. Ik kan hem dan zelf naar beneden trekken en zit dan lekker in mijn eigen donkere holletje.

Ik ben trouwens ook nog naar een pannenkoekenhuis geweest. Nee, geen pannenkoeken, drinken of ijs voor mij, maar ik heb wél heel leuk gespeeld! Er waren twee grote trampolines, een springkussen, een hoge glijbaan en nog veel meer mooie speeltoestellen. Er waren zelfs diertjes❤

Oh wacht, ik heb nog iets héél leuks te vertellen;

Ik mag vier toegangskaarten weggeven voor de Terdegezomerfair. Heb jij ook zin om daar een dagje naartoe te gaan op 1, 2, 3 of 4 augustus? Doe dan snel mee met deze winactie. Je hoeft alleen maar te liken en een reactie achter te laten.

Dag lieve mensen, ik ga weer gauw verder spelen hier!

Liefs van Daan 💙

(P.s hebben jullie dit al gelezen;
https://www.terdege.nl/artikelen/kennismaking dit gaat over mijn kennismaking met mijn nieuwe school..ik vond het maar vreemd allemaal🙈)

Advertenties

4 gedachten over “Onverwachts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s